Live Chat software

Добре дошъл, посетител! [ Регистрирай се! | Вход

Добави Oбява

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

ofertini.com

РЕКЛАМА

ofertini.com

РЕКЛАМА

ofertini.com

РЕКЛАМА

ofertini.com

РЕКЛАМА

ofertini.com

Канцеларски принадлежности

Цена: 1000 лв.

Детайли към обявата:

  • Държава: България
  • Област в България: Варна
  • Телефон: +77273170334
  • Уеб сайт: http://officetrade.kz
  • Вашият e-mail: officetrdads@mail.ru
  • Скайп: officetrd
  • Публикувана на: 15.01.2020 - 20:29
  • Обявата изтича след: 21 дни, 21 часа
  • Публикувана в категория: Всичко за бита
  • Публикувана от:

Подробно описание на обявата:

Онлайн магазинът OfficeTrade предлага да закупите или поръчате всички офис консумативи онлайн. Канцелария и аксесоари на ниска цена с гаранция за качество. Сертифицирани офисни аксесоари за класификация и всички видове съвременни решения от скъпи до евтини колеги. Система за безкасови и парични плащания за покупки за физически или юридически лица с предоставянето на пълен пакет документи. Участие в търг в държавни поръчки на Република Казахстан и формиране на интересни търговски оферти.

Популярни канцеларски материали и канцеларски материали като хартия с формат А4 под марката SvetoCopy или Snegurochka, папки за 5 и 7 сантиметра, канцеларски материали, хартиени щипки, подсилени перфоратори, телбодове и анти-телбод с различни размери, писалки за топки и хелий, прости моливи и механични химикалки, набори за бюро за мениджъри и треньори, органайзери с пълнене, калкулатори с всякакъв капацитет, гуми, маркери, линийки, маркери за постоянни и бели дъски, касова лента и термични етикети, опаковъчна лента вие и прозрачни говеда с различни навивки, пощенски пликове за пари, шредери, шредери, лазерни указатели за презентация.

В допълнение, всички добре известни канцеларски продукти са на разположение за поръчка, независимо от този списък, където можете също да изберете шикозни ножове и ножици за рязане на картон или хартия, ръчни и автоматични острилки, многоцветни бутони, химикалки, филцове, общи тетрадки за училище, учебници товарителници и формуляри, офис списания, маркери и коркови дъски, компактни флипчарти, лепкави стикери, хартиени блокове, вградени файлове, папки за файлове, свързващи пружини, PVC таблети, коректори за канцеларски материали солидна и твърда основа, лепилни пръчки, тетрадки и датирани дневници, административни политически карти и картографски продукти.

Асортиментът от канцеларски материали от световни доставчици на марки непрекъснато нараства на склад и всеки клиент със сигурност ще вземе висококачествени и иновативни продукти. Един от тези продукти е марката DELI, която със сигурност ще спечели сърцата дори на най-педантичните потребители. Невероятно ниска цена и отлично представяне на канцеларски модели, насочени към обширен сегмент от европейския пазар.

Не забравяйте да предоставите отстъпки за редовни клиенти, работещи на договорна основа и има благоприятни промоции за нови. Работете с региони на Казахстан и други чужди страни, използвайки куриерски или пощенски услуги, както и транспортни компании или логистични компании. Уебсайтът на онлайн магазина предоставя възможност да се запознаете с текущите цени в тенге с включено ДДС и да изтеглите актуализираната ценова листа на всички стоки за офис или дом.

Доставка в рамките на транспортните услуги!

image

Етикети на обявата: ,

26 Общо преглеждания, 3 за днес

22 /25 /5

  

Сходни обяви

Реклама

Вашият коментар