Live Chat software

Добре дошъл, посетител! [ Регистрирай се! | Вход

Добави Oбява

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

ofertini.com

РЕКЛАМА

ofertini.com

РЕКЛАМА

ofertini.com

РЕКЛАМА

ofertini.com

РЕКЛАМА

ofertini.com

Домакински химикали

Цена: 1000 лв.

Детайли към обявата:

  • Държава: България
  • Област в България: Варна
  • Телефон: +77273170334
  • Уеб сайт: http://officetrade.kz/hc/
  • Вашият e-mail: officetrdads@mail.ru
  • Скайп: officetrd
  • Публикувана на: 15.01.2020 - 20:26
  • Обявата изтича след: 25 дни, 20 часа
  • Публикувана в категория: Всичко за бита
  • Публикувана от:

Подробно описание на обявата:

Онлайн магазинът OfficeTrade препоръчва да купувате битови химикали или да поръчате домакински стоки онлайн с безплатна доставка на продукти в града в Алмати. Ниска цена и изгодни цени, включително ДДС в тенге за потребители на дребно или на едро, които правят покупка на сайта, където има и ценова листа с настоящото име на сертифицирани оферти. Популярни производители от световната категория и Казахстан GOST марки на класифицирани дистрибуторски компании. Гарантиране на обществени поръчки и придружаване на клиенти в добре известни тръжни портали на Република Казахстан.

Домакински химикали на едро и дребно, състоящи се от наистина най-добрия асортимент от следните категории стоки. Одобрени продукти за миене и почистване на кухнята и банята, като Domestos или дресинг пате. Средства за почистване на плочки или подове, например, Mr. Proper и Comet. Феи и феи гел и течности за миене на съдове, както и различни сапуни. Измиващи прахове MiF, Tide и Ariel с подобрена формула на реагентите. Освежители за въздух на поляната и препарати за почистване на тютюн.

Домакински стоки в насипно състояние, на евтини цени, от прости HB ръкавици до кошчета за боклук, кошници или кошчета, метли Chiy с дървени резци и метли за дома, пластмасови мопове с накрайници, латексови гумени ръкавици, лопати, ледени брадви, отстраняване на сняг, оловни уплътнения, картонени кутии, опаковъчна лента и др. целофанов прилепващ филм, стъргалки и четки за почистване, тоалетни принадлежности, бутала и прах, железни гъби, гъби за миене на съдове, домакински парцали с микрофибър, парцали, марля на ролка, дозатори, мокри кърпички ки и хартиени кърпички за хартията за кухня или тоалетна.

Висококачествени вносни и характерни домашни стоки за домашни или битови нужди във всяко количество за всеки вкус. Ще осигурим всички необходими специализирани домакински продукти с почистващи агенции, както и подобни структури или предприятия! Ще се консултираме относно състава на веществата на компонентите на желания продукт и ще изберем рационален продукт за конкретен тип операция с възможно представяне!

Доставката на безплатни закупени домакински химикали става само в град Алмати! За региони или други страни се предлага логистика на куриерски услуги и транспортни компании на трети страни.

image

Етикети на обявата: , ,

20 Общо преглеждания, 1 за днес

22 /25 /5

  

Сходни обяви

Реклама

Вашият коментар